خبرها
کمک مالی
Info:+93-783-509-900

دوشنبه، 13 ثور 1400، جلسهی اولیا و مربیان دانشآموزان صنوف هفتم الی دهم الف با حضور انور آسایی مدیر، سروش سپهر معاون پرورشی و عبدالمنان حقیار معلم پرورشی لیسهی عالی معرفت و جمعی از والدین دانشآموزان در تالار مکتب دختران لیسهی عالی معرفت برگزار شد.
جلسه با صحبتهای انور آسایی مدیر مکتب، آغاز شد. وی ضمن خوشآمد گویی و خیرمقدم به والدین دانشآموزان، هدف از برگزاری جلسه را توضیح داده، نقش والدین را در پرورش و تربیت دانشآموزان مهم و ارزنده عنوان کرد. همچنان یادآور شد که ارتباط مستمر و منظم والدین دانشآموزان با ادارهی مکتب و معلمان، میتواند روند آموزش و پرورش آنها را تسهیل کند و مکتب را در شناسایی و تشخیص نیازهای عاطفی دانشآموزان یاری رساند. آسایی نتایج امتحانات دانشآموزان را با والدین دانشآموزان شریک ساخت و پایین بودن اوسط نمرات دانشآموزان در دورهی متوسطه را به تحلیل گرفت. وی افزود با توجه به سطح رشد، دانشآموزان صنوف هفتم تا دهم در حساسترین مرحله قرار دارند و این نیازمند توجه و دقت بیشتر است. سپس، سروش سپهر معاون پرورشی لیسهی عالی معرفت صحبت کرد. وی ضمن بااهمیت خواندن ارتباطات میان والدین دانشآموزان و معلمان، از والدین حاضر در جلسه خواست تا برای احوالگیری و حل مشکلات درسی فرزندان شان وقت بگذارند و از هیچ تلاشی دریغ نکنند. سروش بخشی از مشکلات موجود با دانشآموزان کلاسهای الف را برشمرده، از والدین برای حل آن تقاضای همکاری کرد. او به صورت موردی برخی از تخلفات دانشآموزان خاطی را در جریان سال تعلیمی جاری برشمرد و به والدین تذکر داد تا ازین مجمل، حدیث مفصل خوانند.
در بخش آخر، عبدالمنان حقیار، معلم پرورشی، مسوولیتهای ادارهی مکتب، مربیان و والدین را در قبال دانشآموزان شرح داده، راهها و شیوههای همکاری و هماهنگی میان آنها را برشمرد. وی نقش والدین را در تربیت و پرورش اطفال/دانشآموزان برجسته و سازنده خواند و از والدین درخواست کرد تا نظافت و بهداشت، کارخانگی، کنش و منش فرزندان شان را در خانه و محیط پیرامون زیر نظر داشته باشند. حقیار با لیست کردن خصوصیات جسمی، ذهنی، اجتماعی و رفتاری دانشآموزان در مرحلهی نوجوانی، وضع محدودیتها بر اطفال و کودکان را از دید روانشناسی نوین به بحث گرفت.
جلسه با استماع نظریات و پیشنهادات والدین ادامه و با پاسخ دادن به پرسشهای آنها توسط مسوولان مکتب خاتمه یافت.
علی مهدوی